Offshore

Vi har stor erfarenhet inom offshore allt från offshore vindkraft, till bostadsdelar för offshore riggar, drilling riggar och vi har erfarenhet av Norsk sockel, U.S, Azerbadjan och flera andra platser.

perbellum_projekt

Konstruktion

Perbellum erbjuder konstruktion och programmering av flertalet system och har stor erfarenhet av olika komplexa miljöer.

Läs mer »
Image courtesy of Statoil ASA / Statoil

Ledande konstruktör EIT System

Kund: Apply Emtunga AB, Projekt “BP Trinidad Tobago Mahogany”. Projektering, byggnation och leverans av nytt living quarter (LQ) till en befintlig offshore gasplattform utanför Trinidad.

Läs mer »
perbellum_projekt

Marin

Perbellum erbjuder flertalet tjänster inom marin miljö. Vi har personer i organisationen med stor erfarenhet som projektledare och seniora konstuktörer inom den marina miljön.

Läs mer »

Commissioning Manager Ørsted

Kund: Ørsted AS Greater Changhua Offshore Wind Farm Projekt i Singapore/Taiwan. Installation offshore i Taiwan 2021. Perbellums roll:Ansvarig för installation, HSE, QC, MC och driftsättning

Läs mer »
perbellum_projekt

Installations­ledning

Inom installationsledning och installationssamordning är vi mycket starka och har uppdrag som installationssamordnare i några av Sveriges största projekt.

Läs mer »

Ledande konstruktör Offshore

Kund: Apply Emtunga AB Projekt “BP Trinidad Tobago Mahogany”. Projektering, byggnation och leverans av nytt living quarter (LQ) till en befintlig offshore gasplattform utanför Trinidad.

Läs mer »