Järnväg

Inom Järnväg/ Spårbunden trafik har vi hanterat installationer inom underjordiska järnvägsstationer och tunnlar ”Västlänken”, högspänning, BEST installationer, underhåll och förvaltningsfrågor, tekniska specialister.

Bana, El, Signal och Tele; vi har stor erfarenhet av dessa system, bland annat inom järnvägsprojekt, från högspänning till signalsystem.

Järnväg

Perbellum kan erbjuda flertalet tjänster inom järnväg och spårbunden trafik. Vi har flertalet personer i organisationen med stor erfarenhet som produktionsledare och installationssamordnare av BEST-installationer

Läs mer »

Tunnlar

Perbellum erbjuder flertalet tjänster för projekt belägna i tunnel-miljö. Vi har inom organisationen flera seniora projektledare och installationssamordnare med stor erfarenhet av tunnel-miljöer och de

Läs mer »
projektering

Projektering

Vi har inom Perbellum stor erfarenhet av projektering/ konstruktion av el och installationssystem inom flera olika branscher.

Läs mer »
perbellum_projekt

Installations­ledning

Inom installationsledning och installationssamordning är vi mycket starka och har uppdrag som installationssamordnare i några av Sveriges största projekt.

Läs mer »